Een goed advies voordat u een beslissing neemt?

Dat kan bij Pandbouw! Heeft u een kavel of overweegt u een bestaand pand aan te schaffen? In beide situaties wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn. Wat voor een soort pand kun je op zo'n kavel realiseren of wat kun je van het bestaande pand maken door een verbouwing? Wij kunnen u in het beginstadium al laten zien wat de mogelijkheden zijn en ook welke kosten daaraan verbonden zijn. Wij leveren maatwerk en kunnen samen met u het perfecte pand ontwerpen en bouwen. 

Pandbouw neemt u alles uit handen tijdens de bouw of verbouwing van uw bedrijfspand. Van het ontwerp en de bouw/verbouwing tot en met  de inrichting van het interieur en de terreininrichting rondom uw pand. Meer weten over onze werkwijze? 

Pandbouw adviseert, communiceert, houdt u betrokken en neemt de regie.

Inventarisatie van de wensen

Wat leuk dat u in gesprek wilt met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Tijdens dit eerste gesprek leren we elkaar kennen, zodat we een goed beeld krijgen van uw wensen en eisen.  Wat voor een pand wilt u graag bouwen of verbouwen? Hoe moet het eruit gaan zien? Wilt u een keuze maken uit een van onze concepten of gaat u liever voor maatwerk? Aan welke eisen moet het gaan voldoen? Met onze ervaring en kennis kunnen we u een goed advies geven over de mogelijkheden.  Na dit eerste gesprek weet u welk pand er bij u past, wat globaal de kosten zijn  en hoe we u van A tot Z kunnen ontzorgen. 

Wij geven niet alleen advies, maar verzorgen ook het ontwerp, realiseren de bouw/verbouwing en zelfs het interieur en de terreininrichting

Werkwijze en tijdspad

In het beginstadium voorzien we u van een duidelijk overzicht van onze werkwijze en koppelen we daar meteen een tijdspad aan, zodat u een duidelijk beeld heeft hoe lang de verschillende fases in beslag nemen.  Dit valt allemaal nog onder de oriënterende fase. Als u zich daarin kunt vinden en een goed gevoel hebt bij onze samenwerking gaan we samen aan de slag en gaan we starten met het ontwerp van uw nieuw te bouwen pand of van de verbouwing van uw bestaande pand.

Pandbouw uw vaste partner voor al uw nieuwbouw en renovatie projecten! Benieuwd?

Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]