Je eigen pand samen stellen?

Dat kan bij Pandbouw! Samen met onze architecten van The Citadel Company kunnen wij uw wensen vertalen naar een ontwerp dat past bij uw bedrijfsidentiteit. Ook hebben we al een aantal voorbeelden van te bouwen panden voor u klaar liggen, die heel makkelijk naar uw wensen kunnen worden aangepast. Natuurlijk leveren wij maatwerk en kunnen we samen uw perfecte pand ontwerpen en bouwen. 

Pandbouw neemt u alles uit handen tijdens de bouw van uw bedrijfspand. Van het ontwerp en de bouw tot en met  de inrichting van het interieur en de terreininrichting rondom uw pand. Meer weten over onze werkwijze? 

1460000

oneindig veel mogelijkheden


Samen met Architectenbureau The Citadel Company vertalen wij uw identiteit van uw organisatie in de uitstraling van het pand. U kunt kiezen voor een ontwerp op maat voor nieuwbouw, maar ook voor de renovatie van een bestaand pand of u maakt een keuze uit een van de concepten die we al hebben liggen. In beide gevallen kijken we naar de gewenste gevelindelingen, kleurgebruik en materiaalkeuze, waarna wij met een passend en mindblowing ontwerp komen

Of kies een kant en klaar concept en stel je eigen pand samen

Vanuit de basis is een concept naar wens samen te stellen. Met vaste stappen van 5 meter in zowel de lengte als de breedte is het pand naar wens uit te breiden.


Elementen


Deelbaar


UitbreidenIndeling


Uitstraling


Ontwerp

Pandbouw uw vaste partner voor al uw nieuwbouw projecten! Benieuwd?

Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]