Op zoek naar maatwerk?

Dan bent u bij Pandbouw aan het juiste adres! Pandbouw neemt u alles uit handen; van het ontwerp en de bouw tot en met  de inrichting van het magazijn en de terreininrichting rondom uw pand. 

Pandbouw geeft u een eerlijk advies over de mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw of renovatie van een bedrijfspand. We kunnen samen met u een ontwerp maken en u vervolgens snel inzichtelijk maken wat het geheel gaat kosten. Wij verzorgen complete projecten van het ontwerp tot de bouw en begeleiding ervan. Meer informatie?

Pandbouw uw specialist in maatwerk

Advies

Bij Pandbouw gaan we eerst om tafel zitten om uw wensen voor uw nieuw te bouwen pand te bespreken of voor de renovatie van een bestaand pand. Vervolgens geven wij u een gedegen advies en een globale kostenindicatie. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Ontwerp

Wij kunnen voor u een ontwerp op maat maken voor u nieuwbouw of renovatie, maar u kunt ook kiezen uit één van onze concepten. Ook deze zijn qua formaat en uitstraling aan te passen aan uw bedrijfsidentiteit. Op deze manier vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw budget.

 

Realisatie

Als u besluit om met ons te gaan bouwen dan doen we het in eigen beheer of met een van onze samenwerkende partners. Pandbouw blijft gedurende het hele proces uw enige aanspreekpunt. Pandbouw communiceert, houdt u betrokken èn neemt de regie.

Interieur

Na de bouw  of renovatie van uw pand kunnen wij u verder ontzorgen door het interieurontwerp en de inrichting van uw pand voor u te coördineren. Wat betreft meubels en inrichting kunt u een keuze maken uit ons basis, midden of luxe segment of een combinatie daarvan. Zo kunnen we u bij één van de eerste gesprekken al een kostenindicatie geven. Ook tijdens dit proces blijven wij uw enige aanspreekpunt.

 

Terreininrichting

Pandbouw ontzorgt u ook op het gebied van groenaanleg, bestrating, hekwerk, belettering, zonwering en verlichting van uw pand. Deze items zijn een belangrijk onderdeel m.b.t. de uitstraling van uw pand en dragen tevens bij tot het visitekaartje ervan, welke aansluit bij uw bedrijfsidentiteit.

Pandbouw communiceert, houdt u betrokken en neemt de regie

Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]