Pandbouw zorgt niet alleen voor de bouw van uw bedrijfspand, maar ook voor de inrichting ervan!


 

Interieurontwerp en inrichting van A tot Z

Interieurontwerp

Pandbouw kan voor u ook een interieurontwerp verzorgen. Dit kan samengesteld worden door onze eigen interieurarchitect, zodat u daarna eventueel zelf de afwerking van de wanden, vloeren en de aanschaf van meubels kunt regelen. Wilt u helemaal ontzorgt worden, dan kunnen we een ontwerp laten samenstellen door onze projectinrichter, zodat zij dit plan vervolgens voor u gaan uitvoeren. Tijdens dit proces blijven wij uw aanspreekpunt en zorgen wij dat het ontwerp wordt, zoals u het in het hoofd had.Wij vinden het heel belangrijk dat uw bedrijfsidentiteit terugkomt in het ontwerp voor de inrichting, zodat niet alleen uw bezoekers dit herkennen, maar ook uw eigen personeel zich thuis voelt.

Inrichting A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gehele inrichtingsproces. Hierbij moet u denken aan kleuradvies, de afwerking van de vloeren, wanden, schilderwerk, sanitair, keuken, maar ook het uitvoeren van een lichtplan en de totale inrichting. Bij het uitzoeken van het meubilair voor de kantoren, vergaderruimtes, showroom, de natte groepen, de bedrijfskantine en de entree kunt u bij ons een keuze maken uit 3 verschillende segmenten qua prijsniveau, zodat we hierdoor kunnen zorgen dat u al meteen een inzicht heeft of dit past binnen uw budget. Zo wordt ook meteen het totale kostenplaatje voor zowel de bouw als de inrichting inzichtelijk. Uiteraard is het verzorgen van meubels op maat, zoals bijvoorbeeld een ontvangstbalie, ook geen enkel probleem. Wij zorgen dat het totale plaatje exact op elkaar is afgestemd qua kleur en uitstraling, zodat het helemaal bij uw bedrijf past!

Wij kunnen tevens zorgen voor de inrichting van uw magazijn of bedrijfshal. Hierbij kunt u denken aan magazijnstellingen, scheidingswanden, werktafels, werkbanken, kasten en verlichting. Kortom, wij regelen het het totale plaatje van A tot Z, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken.

Pandbouw ontzorgt van A tot Z en biedt een totaal oplossing!

Weet u niet meer waar u moet beginnen?

Wij wèl, bij Pandbouw! Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]