Tijdens de realisatie van uw project maar één aanspreekpunt?

Dat kan bij Pandbouw! Wij nemen u alle zorg uit handen. Niet alleen tijdens de oriëntatiefase en de ontwerpfase, maar ook tijdens de realisatie van uw nieuwe pand of de verbouwing van uw bestaande pand. Wij zijn uw enige aanspreekpunt tijdens dit totale proces. Wij geven u wekelijks of eenmaal in de twee weken, net wat u zelf prettige vindt,  een update van het reilen en zeilen op  de bouw.

Hiermee bespaart u tijd en kunt u zich ondertussen bezig houden met ondernemen. Na de bouw/verbouwing kunnen  we u verder ontzorgen met de inrichting van het interieur en de terreininrichting rondom uw pand. Meer weten over onze werkwijze? 

Pandbouw adviseert, communiceert, houdt u betrokken en neemt de regie.

De voorbereiding

Tekeningen en vergunningen

Als we met elkaar uit het definitieve ontwerp zijn wordt het tijd om de voorbereidingen te treffen om straks te mogen bouwen. Tijdens dit traject worden de definitieve bouwtekeningen gemaakt, de vergunningen aangevraagd en bodemonderzoek gedaan.

Voorbereiding bouwplaats

Als we groen licht hebben van de gemeente mogen we gaan bouwen. Voordat we gaan beginnen met de bouw/verbouwing van je pand richten we de bouwplaats in voor alle bouwwerkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van bouwhekken, een bouwkeet, afvalcontainers en het aan aanleggen van de bouwstroom en watervoorzieningen.

Wij geven niet alleen advies, maar verzorgen ook het ontwerp, realiseren de bouw/verbouwing en zelfs het interieur en de terreininrichting

De Realisatie

Nieuwbouw

Als we starten met nieuwbouw, dan beginnen we met het grondwerk, de fundering en de riolering. Vervolgens zetten we de hoofddraagconstructie neer. Waarna we kunnen starten met het dak en de wanden. De meeste tijd gaat vaak zitten in de afbouwfase, namelijk het plaatsen van de binnenwanden, de plafonds en het verzorgen van het installatiewerk.

Renovatie

Bij een renovatie van een pand, wordt er soms een gedeelte gesloopt. Dit kan een deel van het pand zijn, maar soms kan ook alleen de binnenkant gestript worden.  Hierna kunnen we met de heropbouw beginnen. Dit kan betekenen dat soms de buitenkant een facelift krijgt, maar vaak wordt ook de indeling binnenin het pand grondig aangepakt.

De oplevering

Onze vakmensen verstaan hun vak en dat scheelt al heel veel gedoe en ergernissen. Daar komt bij dat onze werkvoorbereider en projectleider met zeer grote regelmaat op de bouw te vinden zijn om knelpunten meteen op te kunnen lossen. Dat houdt in dat bij de oplevering vaak de meeste punten al opgelost zijn en er meestal weinig tot niets meer over is. Dat werkt wel zo fijn!

Als we klaar zijn maken we natuurlijk alles ruimtes schoon en krijg je officieel de sleutel. Natuurlijk geven we je uitleg over het gebruik van het pand en maken we er samen een feestje van.

Verder ontzorgen...

Hier hoeft het wat ons betreft niet op te houden. We kunnen u nog verder ontzorgen door ook de inrichting met het interieur voor uw pand te regelen. Daarnaast kunnen we ook de terreininrichting rondom het pand voor u verzorgen. Meestal wordt onderschat hoe druk u hier nog mee kunt zijn en hoeveel beslissingen u hierover moet nemen. Ideaal toch dat we dat allemaal voor u uit handen kunnen nemen.

Pandbouw uw vaste partner voor al uw nieuwbouw en renovatie projecten! Benieuwd?

Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]