Een greep uit de door ons ontwikkelde concepten, die naar wens kunnen worden aangepast.

Concept No. 100

Ons concept No. 100 is speciaal ontworpen door onze architecten van The Citadel Company.

Concept No. 100 is een mooi basis pand dat naar eigen wensen aangepast kan worden, qua grootte van kantoren en bedrijfshal. 

Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping is plaats voor kantoren, spreekkamers en eventueel een showroom.

Concept No. 100 kunnen we qua kleuren en materialen aanpassen, zodat het qua uitstraling past bij uw bedrijfsidentiteit.

Pandbouw communiceert, zorgt dat u betrokken blijft én neemt de regie

Concept No. 200

Ons concept No. 200 is voor ons ontworpen door The Citadel Company met de hoek van het pand als eyecatcher.

Concept No. 200 is makkelijk naar eigen wens samen te stellen qua grootte van bedrijfshal en kantoren.

Op de hoek van het pand zijn de kantoren, spreekkamers en eventueel showroom gevestigd en dienen meteen als blikvanger.

U kiest zelf de kleuren en materialen zodat Concept No. 200 past bij uw organisatie en helemaal het whow-effect heeft.

Bij No. 201 en hebben we voor een andere kleurstelling gekozen, namelijk de hoek in donker hout, in plaats van licht en de rest van het pand in een lichte tint.

Natuurlijk is kleurgebruik ook mogelijk en dit laten we zien bij No. 202, waarbij bijvoorbeeld de kleur van uw logo kan terugkomen in de hoek van het pand. Een echte blikvanger!

Pandbouw voor al uw nieuwbouw projecten

Concept No. 300

Concept No. 300 is ook speciaal voor ons ontworpen door The Citadel Company en heeft dezelfde basis als No. 200.

U kunt de indeling qua grootte van bedrijfshal en het aantal kantoren zelf aangeven en eventueel nog verder uitbreiden.

Ook hier is de focus op de hoek van het pand gelegd en hier zijn dan ook de receptie, kantoren en spreekkamers gevestigd.

Concept No. 300 kan qua uitstraling naar uw eigen wensen worden aangepast, zodat het past bij uw bedrijfsidentiteit.

Natuurlijk kunnen er ook wat accenten aangebracht worden om wat kleur toe te passen, maar niet te veel. No. 301 is hier een voorbeeld van, passend bij de kleur van het logo.

No. 302 is heel neutraal qua kleurgebruik, maar nu met een donker accent op het deel van de kantoren en de rest van het pand in een lichtere kleur.

Bij No. 303 zijn we wat gedurfder te werk gegaan qua kleurgebruik. Hier passen we juist een accentkleur toe passend bij de bedrijfsidentiteit aan de voorzijde als eyecatcher.

Bij het bovenaanzicht is goed te zien dat het pand echt een blikvanger is en dat de kleur ook nog terugkomt op de overheaddeuren. Zo ontstaat een samenhangend geheel.

Pandbouw, ook voor bedrijfspanden met een landelijk karakter

Concept No. 400, Horeca

Dit pand gaat op in een landelijke omgeving en is geschikt voor bijvoorbeeld een horeca accommodatie, zoals een een bistro of een ander leuk restaurantje.

De maatvoering en het uiterlijk kunnen natuurlijk nog naar hartenlust aangepast worden aan de wensen van de ondernemer.

Het pand bestaat uit twee gedeeltes en de  nadruk ligt op de entree in het midden van het pand. Dit is nog eens extra benadrukt door de onderbreking van de kap.

Om u alvast op wat ideeën te brengen is ook de binnenkant alvast door ons ingericht. Uiteraard is hier van alles mogelijk qua materialen, kleurkeuzen en meubels.

Het pand is voorzien van een bar en een open keuken. Beneden kan gegeten worden aan zowel lange tafels, hoge tafels, maar ook 4 persoons zitjes.

Ook boven is er aan beide zijden een mogelijkheid om van een hapje en een drankje te genieten. Van boven heb je uitzicht op de benedenverdieping.

Pandbouw ook voor al uw renovatie projecten

No. 500, Kantoor

De basis voor dit pand is hetzelfde als het horecapand. Het aanzicht is wel anders. Dit valt met name te zien aan de kap en de daarvoor gebruikte materialen.

Dit pand is geschikt als kantoorpand, maar zou ook als een bedrijfsverzamelgebouw kunnen dienen. Doordat de entree in het midden zit, kan het gebouw makkelijk gesplitst worden.

De royale entree is voorzien van een grote glazen pui, die doorloopt in het dak. Hierdoor ontstaat een licht centrale ruimte voor een ontvangstbalie, toiletgroep etc.

Om een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben we een deel van de binnenkant alvast ingericht. In de centrale hal is plek voor een mooie ontvangstbalie, die tevens als werkplek dient.

Aan de binnenkant is een zee van ruimte voor kantoren, kantoortuinen, vergaderzalen, kantines etc.

Wat is er leuker dan tijdens het vergaderen lekker wijds weg te kijken de natuur in. Dat geeft meteen een relaxte sfeer.

De kantoren bieden ruimte voor zowel kantoortuinen, waar je zoals hier met vier werkplekken kunt zitten. Heerlijk toch om met zo'n uitzicht aan het werk te zijn.

De beide uiteinden van het pand hebben geen verdieping erboven en daar loopt de nok gewoon door. Hierdoor ontstaat een groots. licht en ruim gevoel.

No.600, Groep accommodatie

Dit pand is de verlengde versie van No. 400 en No. 500 en daardoor geschikt voor wat grotere doeleinden, zoals bijvoorbeeld groepsaccommodaties. 

Het verschil is hier weer goed te zien aan de dakbedekking, namelijk een combinatie van pannen en riet. Ook de entree is wat smaller, zodat er meer ruimte overblijft in de rest van het pand.

Dit pand zou bijvoorbeeld verhuurt kunnen worden als groepsaccommodatie en beschikt over een centrale hal in het midden van het pand met toiletgroepen.

In de gezamenlijke woonkamer kan iedereen even bijkletsen, plannen maken voor de volgende dag of wat TV kijken. Lekker chillen met een heerlijk wijds uitzicht.

In het voorste gedeelte is plaats voor een grote gezamenlijke keuken met bar en natuurlijk grote tafels om samen aan te eten of spelletjes te doen. 

Boven zijn de slaapkamers en badkamers gesitueerd. Vanuit een enkele slaapkamer heb je zicht op de gezamenlijke woonkamer beneden.

Bent u op zoek naar maatwerk, dan is Pandbouw uw partner voor nieuwbouw en verbouw projecten!

No. 700, Wellness Centre

Het Wellness Centre van bedrijfspand No. 700 heeft dezelfde basis qua grootte als No. 600. Zo kun je zien dat je met hetzelfde pand twee totaal verschillende  soorten bedrijven kunt huisvesten.

Aan de achterzijde van het pand is het zwembad gesitueerd, dat deels binnen te gebruiken is, maar waar je ook buiten gebruik van kunt maken om vervolgens op een ligbed te relaxen.

De ruime ontvangstruimte centraal in de hal in het midden van het pand biedt je de mogelijkheid om een arrangement te boeken of je aan te melden.

Uiteraard hebben we dit wellness centre ingericht met kleedkamers, dompelbaden, sauna's, behandelkamers en een zwembad om optimaal te kunnen relaxen.

Aan de voorzijde zijn twee haarden met een doorkijk naar buiten geplaatst . Hier kun je dus zowel op het terras buiten als binnen van het haardvuurtje genieten in de loungeruimte.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zicht het binnenzwembad. Hier kun je lekker relaxen en kun je van binnen zo naar buiten zwemmen.

Wij verzorgen niet alleen het ontwerp van uw energieneutrale, duurzame bedrijfspand, maar ook, indien gewenst, de inrichting van het interieur en exterieur.

Het ontwerp van uw bedrijfspand

Mocht er op basis van uw wensen geen passend concept tussen zitten, dan bieden wij de mogelijkheid om deze samen met u te gaan ontwikkelen. | ontwerptraject |

Energieneutraal bedrijfspand 

Steeds meer ondernemers hebben de ambitie om energieneutraal te bouwen. Zij zijn bij Pandbouw aan het juiste adres. Waarom? Wij bij Pandbouw bouwen enkel en alleen energie neutrale bedrijfspanden. Door energiebesparende maatregelen te nemen in het gebouw en het bedrijfsproces zorgen wij samen met onze opdrachtgevers voor een rendabel bedrijfspand voor nu en in de toekomst.

Duurzaam bedrijfspand 

Duurzaamheid betekent bij ons niet alleen duurzaam bouwen, maar ook duurzaam werken. Van ontwerp tot en met realisatie houden wij hier rekening mee.

Nazorg van Pandbouw

Wij vinden het erg belangrijk om ook na de oplevering van uw bedrijfshal betrokken te blijven bij het onderhouden van uw pand. Wij bieden daarom onderhoudspakketten aan in het planmatige onderhoud en kunnen adviseren op het gebied van calamiteiten en garantie.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Vraag hier onze brochure aan

[contact-form-7 id="458" title="Algemeen contactformulier_copy"]