Renovatie Kantoorpand Ommen
30 augustus 2018
Bedrijfspand No. 100
16 mei 2023

Van Vitale Centre tot bedrijfspand

Revitalisatie

Dijkman Zonne-Energie, Heino

Pandbouw heeft voor Dijkman Zonne-Energie het ontwerp en de realisatie gedaan van de renovatie van een pand voor fitness doeleinden tot een bedrijfspand. Dijkman zocht een partij die snel kon schakelen en op korte termijn kon starten met de verbouwing. We hebben niet alleen de verbouwing van het magazijn, maar ook de realisatie van de ontvangsthal, kantoorruimtes, vergaderruimtes en het interieur voor onze rekening genomen

-> https://dijkman.nl/

Fase 1: Verbouw magazijn

Gezien de strakke tijdsplanning hebben wij het project opgesplitst in drie fases (verbouw magazijn, ruwbouw kantoor en afbouw kantoor). We zijn begonnen met de verbouwing van het magazijn. Na de sloopwerkzaamheden is er begonnen met het storten van de betonvloer en het plaatsen van de staalconstructie t.b.v. het aanbrengen van vijf geautomatiseerde overheaddeuren.

 

Fase 2: Van gymzaal tot kantoortuin

Gedurende deze werkzaamheden hebben wij in samenspraak met interieurarchitect Andrea Gerrits het plan voor de volgende fases in kaart gebracht. Overeenkomstig aan haar interieurplan is de voormalige gymzaal in het pand getransformeerd naar een grote kantoortuin welke is voorzien van een spreekkamer en een zestal afsluitbare werknissen. Naast de ruime kantoortuin zijn er verspreid over het kantoorpand door ons nog meer kantoren en spreekruimtes gecreëerd.

Wij zijn begonnen met de bestaande vloer op de begane grond en de verdieping te voorzien van vloerverwarming. Vervolgens is het railsysteem van het systeemplafond hersteld en is deze opgevuld met akoestische plafondplaten, welke zorgen voor de juiste akoestiek. Van hieruit zijn wij verder gegaan met alle overige werkzaamheden.

Fase 3: Afbouw kantoorruimtes

Meer weten over de werkwijze van Pandbouw?

Vraag brochure aan