Nieuwbouw Kantoorpand Ommen
30 augustus 2018
Renovatie Bedrijfspand Heino
23 januari 2023
parallax background
Ommen


Kantoorpand Ommen

Van oude zoutloods Besthmenertol naar eigen bedrijfspand The Citadel Company.

We hebben veel tijd gestoken in het vinden van een goede plek voor ons architectenbureau The Citadel Company. Het is bij onze bedrijfstak heel erg belangrijk dat je huisvesting passend is bij hetgeen je doet en je wilt uitstralen. Deze locatie symboliseert precies wat het gevestigde architectenbureau doet: landschap, stedenbouw en architectuur in voornamelijk landelijk gebied.

Een ontwerp met behoud van karakter van het bestaande pand

We hebben het karakter en de vorm van het pand in stand gehouden, maar hebben het van binnen compleet anders gemaakt. De voorkant is voorzien van veel glas en dus veel licht. Daar zit de presentatieruimte waar klanten geïnspireerd worden door diverse materialen. De begane grond beschikt daarnaast over een ontvangst in stijl en semi-open werkplekken.

Natuurlijk namen we ook de inrichting voor onze rekening

Aan de achterzijde beschikt het bedrijfspand over een ruime kantineruimte. Op de verdieping wordt extra licht gecreëerd door dakramen in de rieten kap. De plattegrond hier is open waarbij overlegplekken privacy creëren.

Het exterieur werd door ons verzorgd en gaat hier op in de omgeving

Uiteraard hebben wij voor dit terrein ook de erfinrichting verzorgd. Hierbij is nadrukkelijk gelet op zichtlijnen en verbinding met de landelijke omgeving waardoor het pand en de omgeving maximaal tot hun recht komen. De prachtige landelijke locatie, gelegen aan de rand van Ommen, midden in het groen, nodigt uit en zal de klanten zeker inspireren!

Pandbouw zorgt tevens voor een goed lichtplan

We hebben bij de inrichting van het pand het groen van de omgeving buiten ook binnen terug laten komen d.m.v. een groene wand in de kantine, zodat het samen een geheel wordt. Wij zorgen niet alleen voor een ontwerp voor het interieur, maar maken ook een lichtplan. Een goed lichtplan is noodzakelijk, niet alleen om prettig bij te kunnen werken, maar ook om een fijne sfeer te kunnen creëren.

Graag meer informatie?

Vraag brochure aan