Terreininrichting
18 september 2023
Herbestemming van een bedrijfspand
19 september 2023
Dat kan  bij Pandbouw! Samen met de architecten van The Citadel Company kunnen we uw wensen vertalen naar een ontwerp dat past bij uw bedrijfsidentiteit. Ook hebben we al een aantal voorbeelden van te bouwen panden voor u klaar liggen, die heel makkelijk naar uw wensen kunnen worden aangepast. Natuurlijk leveren we maatwerk en kunnen we samen uw perfecte pand ontwerpen en bouwen.

Voordelen:

  • Besparing op architect kosten: Doordat de architecten van The Citadel Company al een aantal ontwerpen hebben gemaakt voor verschillende bedrijfspanden in verschillende stijlen  en voor diverse doeleinden, kunt u hieruit een keuze maken. Het voordeel is dat de ontwerpkosten al gemaakt zijn en u deze niet meer hoeft te betalen. Het enige wat nog moet gebeuren is het gekozen concept aanpassen aan uw wensen en passend maken voor uw kavel.
  • Makkelijk geschikt maken voor uw kavel: Als u één van onze concepten gekozen heeft, dan is de  tekening daarvan als bij ons beschikbaar, dus kunnen we heel eenvoudig het pand passend maken op de grootte van uw kavel, rekening houdend met de logistieke ruimte, die nodig is rondom uw pand.
  • Aanpassen aan afmeting en indeling: Wij bespreken samen met u het programma van eisen en komen zo op een gewenste indeling van het pand. Belangrijk hierbij is een antwoord op vragen zoals wel/geen receptie, hoeveel kantoren, hoeveel spreekkamers, wel/geen showroom, wel/geen bedrijfskantine, welke functies komen in de bedrijfshal etc. Op deze manier kunnen we inschatten hoe groot de afmetingen per ruimte moeten zijn en hoe groot het pand dus in totaal zou moeten worden. Vervolgens checken we of dit samengaat met de richtlijnen van de gemeente voor deze bewuste kavel en kunnen we het gekozen concept gaan schalen op de kavelgrootte.
  • Kleur en materiaalgebruik: Het door u gekozen concept is dor onze architecten al uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren, maar deze kunnen nog geheel aan uw wensen worden aangepast. Het ontwerp moet naadloos aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit en daar houden we rekening mee in het aanpassen van het ontwerp.
  • Vroegtijdige budgetzekerheid: Doordat we al diverse concepten, passend bij verschillende markten en type ondernemers op de plank hebben liggen, heeft de ondernemer een voorsprong omdat de prijzen van deze panden al bij ons bekend zijn. Van daaruit kunnen we met u sturen op maatwerk en aanpassingen in het concept en weten we vrij snel  wat dit voor gevolgen heeft voor de totaalprijs. Zo wordt uiteindelijk het proces verkort en wordt de gang naar de bank bespoedigd en vereenvoudigd.

Conclusie:

Het kiezen van een al bestaand concept bied veel voordelen t.o.v. een pand helemaal zelf door een architect te laten ontwerpen. Bij een bestaand concept zijn de architect kosten al gemaakt. Dat is de eerste besparing , die u te pakken heeft. Daar komt bij dat u bij Pandbouw het bestaande concept nog wel kunt laten aanpassen qua afmeting, materiaalkeuze en kleurgebruik. Hierdoor ontstaat er eigenlijk een nieuw concept onder architectuur passend bij uw bedrijfsidentiteit, maar zonder de hoge kosten voor een architect. Doordat de bouwprijzen voor de concepten al bekend zijn kan Pandbouw u snel aangeven wat deze aanpassingen dan betekenen voor de totaalprijs. U weet dus snel waar u aan toe bent en kunt met dit plaatje naar de bank voor de financiering.

Bent u op zoek naar maatwerk, dan is Pandbouw uw partner voor al uw nieuwbouw en renovatie projecten!

Vraag brochure aan